Havtur.dk

Kære fiskevenner

Så blev Juventus solgt. Det var en velovervejet men svær beslutning, da vi alle sammen har haft mange gode oplevelser med skibet, og jeg har jo brugt tusindvis af timer ombord.

Alle bookninger I har hos mig er fortsat fuldt gyldige.

Fremover sejler vi med Viking, som er større, har rigtig fin dæksplads, og kan tage flere fiskere. Jeg sørger for, at der er god plads til alle.

Viking har tidligere mest sejlet med turister om sommeren. Men efter nogle ændringer egner skibet sig særdeles fint til lystfiskeri. 
Hans Hagerup ( Norway Guide Fishing og ex Bonito) har købt og renoveret Viking. Han har samme indstilling som mig, og vi stopper ikke før alt om bord er i orden, pænt og rent. Hans er stadig i gang med at ordne Viking, og nogle af de førstkommende ture sejler jeg derfor med Heidi.

Hans og jeg kommer til at samarbejde om flere ting, og han afløser mig som skipper på nogle af lystfiskerturene. Han har stor med erfaring med drivefiskeri, bulefiskeri og alle de andre typer fiskeri vi laver, og jeg ved, at mange af jer har også sejlet med ham tidligere.

Juventus’ besætning med Mark og co følger med mig over på Viking og Heidi, og vi ser frem til et nye kapitler i fiskebogen!

Ydermere kommer vi til at omdøbe M/S Juventus facebook side til Havtur.dk - der vil ikke komme nogle mærkebare ændringer udover navnet.

I løbet af kort tid vil vi komme med en ny og opdateret hjemmeside!

Jeg ringer til alle, som har booket så vi kan aftale nærmere.

Vi snakkes ved og ses derude

Mvh Anders


M/S Juventus - Helsingør Nordhavn Bro 15 -info@havtur.dk - tlf. +4528953958